IT-services zijn net zo belangrijk voor uw bedrijf voor het betrouwbare, veilige, probleemloze en efficiënte verloop van uw bedrijfsactiviteiten als elk ander aspect dat ermee verbonden is. Daarom is het essentieel om een up-to-date en robuust IT-systeem te hebben welke in staat is om de aanhoudende uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd, dag in dag uit te kunnen beheren. Een goede IT-infrastructuur is niet alleen bevorderlijk voor de efficiëntie, maar beïnvloedt ook altijd vele aspecten van het managen van een succesvol bedrijf. Daarom zijn IT-systemen een vitaal onderdeel van elke organisatie die niet alleen op de hoogte wil zijn van de dynamiek van de tijd waarin we ons bevinden, maar ook de tijd vooruit is.

We erkennen dit kritieke aspect en streven ernaar om al onze middelen ter beschikking te stellen om u alle IT-services te bieden die u nodig heeft om uw bedrijf efficiënt te runnen.

EWD215’s unieke positie als oplossingsonafhankelijke system integrator verschaft ons unieke, sectorbrede inzichten in de sterktes en mogelijke zwaktes van de verschillende bouwstenen die op de markt beschikbaar zijn. In onze no-nonsense, op samenwerking gerichte aanpak combineren we de operationele ervaring van onze klanten met onze brede kennis om oplossingen op maat te ontwikkelen.

De rode draad in al onze projecten is dat uw investeringskapitaal optimaal wordt ingezet om uiterst betrouwbare en flexibele oplossingen te realiseren. Bij EWD215 nemen we vol overtuiging de verantwoordelijkheid voor onze projecten.

Vanaf het allereerste gesprek met onze klanten is er maar een vraag die ons bezig houdt:

wat is de meest efficiënte, capaciteitsverhogende en betrouwbare oplossing voor uw project of uitdaging?

Op basis van grondige analyses door onze professionele consultants, ontwerpen we het concept met de beste prijs/kwaliteitverhouding. In onze concepten integreren we moderne technologieën die zich al in de praktijk in menig bedrijf hebben bewezen.

Logisch, want als full service partner zijn we graag voor meer dan 100% betrokken bij het resultaat.

We analyseren de huidige IT-opstelling van de klant om de vereisten te begrijpen en proberen de huidige en toekomstige vereisten van de vraag aan te pakken en bieden daarom oplossingen.

We Have Solutions

De gebieden waarvoor we oplossingen bieden, zijn:

IT SERVICES

Managed Security Services

Networking & Cyber Security

Secure Workspace

SOLUTIONS

End to End Cyber Security

Security Operations Centre

Cloud Services

IT - SERVICES

Managed Security Services

Bedreigingen worden vijandiger. Bedrijfs-IT-budgetten staan onder druk. Voorwaarden zoals mobiliteit, sociale media, webapplicaties en big data kunnen zowel risico’s als inefficiënties opleveren, als ze niet goed worden beheerd. Allemaal uitdagingen waar u voor komt te staan. EWD215 kan u helpen deze uitdagingen op te lossen door middel van geïntegreerde technologieën, intelligente oplossingen en uiterst flexibele beheer-services die zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van uw bedrijf.

Of uw onderneming nu under druk staat om nieuwe dreigingen tegen te gaan met beperkte budget of u gewoon op zoek bent naar meer efficiëntie rond uw compliance- en beveiligingsinitiatieven, we begrijpen dat alle bedrijven uniek zijn, en een ieder maatwerk nodig heeft. Onze Managed Security Services bieden juist die mate van flexibiliteit om hierin te kunnen voldoen..

SOLUTIONS

End to End Cyber Security

Elke 40 seconden wordt een bedrijf getroffen door een ransomware

De negatieve gevolgen van Wannacry zijn nog niet voorbij, en er staan al weer andere ransomware aanvallen voor onze deur die we het hoofd moeten bieden.

Om er een maar paar te noemen: Petya, Skype, Fireball, Delta Charlie

Petya bijvoorbeeld heeft organisaties in heel Europa getroffen. https://nl.wikipedia.org/wiki/Petya

Met dynamische en steeds veranderende eisen van informatietechnologie, komen beveiliging gerelateerde problemen en uitdagingen vaker voor dan ooit tevoren. Veiligheid moet een visie zijn met een extra dimensie om zich te bewapenen tegen de verschillende cyber-aanvallen waar men tegenwoordig me geconfronteerd wordt. Het is niet langer voldoende om te vertrouwen op traditionele beveiligingsafweermechanismen binnen uw infrastructuur.

Met onze end-to-end cyber security kunt u rekenen op onze ervaring, expertise, uiteenlopende kennis en innovatieve oplossingen.

Door onze gestructureerde aanpak krijgen we inzicht in de belangrijkste uitdagingen waarmee uw bedrijf dagelijks mee te maken heeft. Door proactief met u samen te werken streven wij ernaar om geïntegreerde en innovatieve end-to-end IT-beveiligingsoplossingen te bieden die uw bedrijf ondersteunen en daardoor risico’s te beperken en uw operationele effectiviteit structureren.

IT - SERVICES

Networking & Cyber Security

Wat is Cybersecurity?

Cybersecurity, is een onderdeel van informatiebeveiliging die IT-netwerken, computers en gegevens van uw organisatie beschermt tegen ongeoorloofde toegang.
Met de talloze geavanceerde bedreigingen die alle soorten organisaties aanvallen, is het van cruciaal belang dat uw IT-infrastructuur te allen tijde beveiligd is om een volledige aanval op uw netwerk te voorkomen en het risico te voorkomen dat uw bedrijfsgegevens worden misbruikt en daardoor ook uw reputatie worden geschaad.

Wat is netwerkbeveiliging?

Netwerkbeveiliging is een onderdeel van cybersecurity, welke tot doel heeft alle gegevens te beschermen die via apparaten in uw netwerk worden verzonden en om ervoor te zorgen dat de informatie niet wordt gewijzigd of onderschept.

EWD215 helpt en ontzorgt u bij de implementatie van de hardware en software die nodig is om uw beveiligingsarchitectuur te bewaken. Met de juiste netwerkbeveiliging kan uw systeem opkomende bedreigingen detecteren voordat ze uw netwerk infiltreren en uw gegevens compromitteren.
Er zijn veel componenten van een netwerkbeveiligingssysteem die samenwerken om uw beveiligingshouding te verbeteren. De meest voorkomende netwerkbeveiligingscomponenten zijn onder meer:

 • Firewalls
 • Antivirus software
 • Intrusion detection and prevention systems (IDS / IPS)
 • Virtuele privénetwerken (VPN)

SOLUTIONS

Cloud Services

Wat is cloud computing?

“Cloud computing” (ook simpelweg “de cloud” genoemd) beschrijft het online opslaan, beheren en verwerken van gegevens – in tegenstelling tot op uw eigen fysieke computer of netwerk.

Cloud computing elimineert of vermindert de behoefte aan on-site hardware en / of software.
Naadloze toegang vanaf elk apparaat. Scherm afbeeldingen zijn altijd en overal toegankelijk zoals, via Android-tablets, smartphones, thin clients en oudere pc’s. Desktop afbeeldingen kunnen op aanvraag in enkele minuten worden geïmplementeerd, zodat eindgebruikers kunnen stoppen met werken op één locatie of op een apparaat en gebruik een ander apparaat op een andere locatie om op te halen waar ze gebleven waren. Alle gegevens en apps op elke werknemersdesktop zijn toegankelijk maar blijven veilig omdat alle bureaublad afbeeldingen zich nog steeds in de uiterst veilige cloud van EWD215 bevinden.

IT - SERVICES

Secure Workspace

Elektronische communicatie en elektronische diensten brengen aanzienlijke risico’s met zich mee. EWD215 biedt oplossingen voor de bescherming van uw vertrouwelijke informatie.

EWD215 Secure Workspace is een online beheerde, veilige cloud desktop service. Alle applicaties en documenten zijn altijd en overal beschikbaar voor alle medewerkers in een beveiligde, online werkomgeving. Bestanden kunnen eenvoudig gedeeld worden met collega’s, klanten of leveranciers. Gegevens zijn toegankelijk via ieder type apparaat; laptop, desktop, smartphone of tablet

U kunt EWD215 Secure Workspace gebruiken om bijvoorbeeld Windows- alsook Linux-desktops in een oogwenk operationeel te maken. Al uw applicaties, snel en eenvoudig, veilig in de cloud.  Met onze Secure workspace is werken in de cloud bereikbaar voor ondernemingen van ieder formaat.

Onze Secure Workspace Services zijn op maat, u neemt af wat u nodig heeft, waardoor u geld kunt besparen in vergelijking met traditionele desktops en on-premises VDI-oplossingen. EWD215 Secure Workspace ontzorgt u bij het beheer van zaken zoals hardware, OS-versies en patches en Virtual Desktop Infrastructure (VDI).

SOLUTIONS

Security Operations Centre

Het EWD215 Security Operations Center (SOC) is een SOC dienstverlening die de capaciteit van uw interne IT-team uitbreidt om uw applicaties, systemen en netwerken te beschermen met geavanceerde cyberbeveiligingsoplossingen die eenvoudig te implementeren zijn, volledig worden beheerd en geen grote initiële investeringen vereisen . Het EWD215 Security Operations Center is ontworpen om het tijdrovende en complexe onderzoeksproces van beveiligingsincidenten te absorberen, terwijl de hoge kosten van in-house beveiligingspersoneel worden weggenomen.

Onze SOC biedt:

 • Onderzoek en analyse van cyberdreigingen
 • Cyber-bedreigings assessment rapportage ter indificatie van risico’s
 • Reverse malware en verdachte applicatie-engineering
 • Compliance en kwetsbaarheids scans

CONTINUE BESCHERMING.

Vergroot uw beveiligingsteam

Het EWD215 Security Operations Center (SOC) is een beheerde beveiligingsservice die 24/7 bewaking en beveiliging biedt door gecertificeerde beveiligingsanalisten met behulp van de modernste technologieen. Het SOC identificeert en analyseert beveiligingsdreigingen en waarschuwt u wanneer actie vereist is en geeft richtlijnen om u te helpen reageren op beveiligingsincidenten.

Uw Voordelen:

 • Lagere kosten
  Wij beheren uw gehele beveiligingsmonitoring en veiligheidsincidenten, voor on-premise, cloud of hybride omgevingen. U bespaart op dure investering van het inhuren of trainen van een intern beveiligingsteam.
 • Managed Security (SaaS)
  Met onze Security-as-a-Service (SaaS) -oplossing is er geen complexe implementatie of onderhoud, alleen de nieuwste beveiligingstechnologie en onze experts werken voor u.
 • Beveiligingsexpertise voor een snel herstel
  Verbetering van uw algehele beveiligingsprofiel. Sneller herstel van in/aan-vallen