Tegenwoordig moet alles sneller, goedkoper en efficiënter zijn. De digitale economie verstoort continu het landschap van het bedrijfsleven. Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf klaar is voor verandering in een dynamische wereld is het essentieel om in de voorhoede van deze verschuivingen te blijven.

Met ruime praktische ervaring biedt EWD215 bewezen oplossingen en praktische begeleiding om te helpen bij het optimaliseren en toekomstbestendig maken van hun organisatie. Aan deze klanten bieden wij een breed pakket aan Consulting en Implementatiediensten voornamenlijk bij opdrachtgevers in de sectoren overheid, Gemeente, Zakelijke Dienstverlening en Industrie.
Onze visie op consultancy is dat wij realiseren wat wij adviseren. Wij beschikken over een jarenlange en unieke combinatie van kennis van zowel de markt, onze klanten, de producten & diensten die geleverd worden, en de bedrijfsvoeringprocessen die daaraan ondersteunend zijn.

Onze Professional Consultants hebben tientallen jaren praktische ervaring in het helpen van onze klanten met de uitvoering van hun bedrijfsvoering en zijn op de hoogte van de nieuwste technologische ICT ontwikkelingen.
Wij bieden nieuwe inzichten in verandering en vernieuwing van ICT landschappen in samenhang met de organisatie en bedrijfsvoering.
Wilt u een consultant in de hand nemen die uw begrijpt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

EXPERTISE

Ons brood en boter is organisaties helpen bij het bepalen van de best passende aanpak voor hun bedrijfscontext en hen begeleiden bij het implementeren ervan. U kunt er zeker van zijn dat wij uw sector zullen begrijpen en professioneel advies en ondersteuning zullen bieden. Onze strategische input helpt u te begrijpen hoe u kunt groeien en transformeren. U krijgt een duidelijke visie van het IT-doel, nauw afgestemd op uw zakelijke vereisten. Onze deskundige consultants zullen u hierin maximaal ondersteunen en begeleiden bij het bereiken van uw doelen en aangaan van uw uitdagingen.

PARTNERSCHAP

U wilt werken met een team dat uw doelen deelt en met u samenwerkt om deze te bereiken. Onze klanten blijven jaren bij ons en vinden dat we een verlengstuk van hun team zijn. We nemen de tijd om uw organisatie en het verschil dat u wilt maken te begrijpen. En we zullen alles wat we hebben inzetten om hierin te slagen.

EENVOUD

Het is onze taak om het leven van onze klanten gemakkelijker te maken. We werken door langdurige relaties op te bouwen, waardoor u tijd en geld bespaart, omdat u dan niet steeds peer op keer opnieuw niewe mensen hoeft in te werken. Wij houden ons aan de gestelde deadlines en kunnen u helpen bij het realiseren van uw urgente projecten.

En het is ECHT gemakkelijk om met ons aan de slag te gaan. Bel ons gewoon.

Openstaande vacatures

Op dit moment hebben we een aantal vacatures open staan.