Beveiligd thuiswerken?

Dan is WatchGuard het meest complete securitypakket voor voor u als thuiswerker.

Vooral nu er steeds meer mensen mobiel werken, neemt ook meteen het risico toe om slachtoffer te worden van cyberaanvallen.

In tegenstelling tot uw bedrijfsnetwerk is het netwerk van uw mobiele medewerker niet altijd voldoende beveiligd thuis.

Dit vergroot de kans op infectie. Wanneer uw medewerker opnieuw inlogt op uw bedrijfsnetwerk, wordt uw hele ICT-infrastructuur geïnfecteerd.

Case Study Gemeente Leidse Regio

In 2017 heeft het Servicepunt71 besloten tot het faciliteren van het plaats en tijd onafhankelijk werken door de inzet van mobiele werkplekken. Na een uitgebreid onderzoek viel de keuze op Panda Adaptive Defense 360, in nauwe samenwerking met de security consultants en integrator EWD215 en Panda..

Internet Security Report

Het WatchGuard Threat Lab-team is een groep analytische, op wetenschap gebaseerde dreigingsexperts die wil u helpen de cyberdreigingen waarmee uw bedrijf wordt geconfronteerd, echt te kwantificeren. Het driemaandelijkse Internet Security Report (ISR) bevat meetbare dreigingen informatie over de meest voorkomende en verreikende malware, de belangrijkste netwerkaanvallen in het wild en de veelvoorkomende kwaadaardige domeinen die het slachtoffer zijn van uw werknemers en gebruikers.

E-Book ‘Remote Working’

Door de ongeziene verandering die de coronacrisis heeft veroorzaakt, begeven veel bedrijven zich met hun nieuwe thuiswerkbeleid op onbekend terrein. In dit e-book stippelen we enkele strategieën uit om de bedrijfscontinuïteit te verzekeren, ook tijdens de coronapandemie.

WEBBINAR ‘ON DEMAND’

“SECURITY PREDICTIONS IN 2021”

Elk jaar probeert ons WatchGuard Threat Research-team de grootste aankomende bedreigingen en beveiligingstrends te voorspellen, terwijl we kijken naar hoe eerdere beveiligingsbedreigingen zich in de loop van de tijd hebben ontwikkeld. Van opkomende risico’s tot populaire kwaadaardige cyberaanvallen, vooral tijdens de pandemie, het lijdt geen twijfel dat het dreigingslandschap van cyberbeveiliging snel verandert. De onderstaande knop zal u doorverwijzen naar de website van WatchGuard.

Beveiligd thuiswerken met WatchGuard

Endpoint Protection (AD360)

Een sterke verdediging met proactieve intelligentie, Adaptive Defense 360 brengt Endpoint Detection and Response (EDR) -mogelijkheden samen met een breed scala aan geavanceerde endpoint-beveiligingstechnologieen (EPP) en beschikt over onze unieke  Zero-Trust Application en Threat Hunting Services.

Multifactor Authenticatie

AuthPoint multi-factor authenticatie (MFA) bied de beveiliging die u nodig heeft om u activiteiten, accounts en informatie te beschermen. Laat uw bedrijf zelfverzekerd en zorgeloos werken met de krachtige bescherming van AuthPoint. U kunt MFA gebruiken om de toegang tot het netwerk, VPN’s en cloudtoepassingen beveiligen.

WatchGuard Cloud

Met WatchGuard Cloud kunt u uw beveiliging beheren en erover rapporteren vanaf slechts één krachtig platform. Of u nu infrastructuurkosten wilt verlagen of elimineren, uw installatie wilt versnellen, externe locaties op elke schaal wilt implementeren of meer inzicht in uw netwerk wilt krijgen.