Veranderingen in de samenleving gingen nog nooit zo snel. Overheidsinstellingen en organisaties willen daarom flexibel kunnen inspelen op brandende maatschappelijke kwesties. Dankzij de huidige digitale mogelijkheden is dit haalbaar, maar hoe zorgt u ervoor dat vertrouwelijke gegevens veilig zijn? Om hier achter te komen organiseren G DATA CyberDefense Nederland en EWD215 CyberDefense op 18 februari een exclusief evenement.

Tijdens het event wordt u op de hoogte gebracht over de laatste ontwikkelingen en trends. Met name privacy is door de EU General Data Protection Regulation wetgeving (GDPR) steeds hoger op de agenda komen te staan. Vooral overheidsorganisaties zijn daarom op zoek naar Europese alternatieven om hun organisatie te beveiligen. Tijdens de informatiebijeenkomst worden deelnemers ongedwongen geïnformeerd over de huidige regelgeving en komen ze erachter hoe privacy het beste kan worden gewaarborgd. Luister naar inspirerende sprekers als Eddy Willems, security evangelist bij G DATA, en Dirk-Jan de Bruin, advocaat privacyrecht.

Wat:                    Cybersecurity: Samen op weg naar een veilige digitale wereld
Waar:                  Nieuwspoort: Lange Poten 10, 2511 CL Den Haag
Wanneer:           18 februari: 14.00 uur – 16.15 uur

Programma

  • 14.00 uur – Welkom
  • 14.15 uur – Dirk Jan de Bruin, advocaat privacyrecht
  • 15.15 uur – Eddy Willems, security evangelist G DATA
  • 16.15 uur – Einde en borrel

Uitnodiging G DATA EWD event_iii

Meldt u nu aan via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-cybersecurity-samen-op-weg-naar-een-veilige-digitale-wereld-89769770801

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen op 18 februari!

Met vriendelijke groet,
CyberDefense team EWD215